Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo majhne količine informacij in ki jih spletna stran, ki jo obišče uporabnik, shrani na uporabnikovo napravo. Piškotki se nato pošljejo nazaj na izvorno spletno stran ob vsakem naslednjem uporabnikovem obisku le-te, ali na drugo spletno stran, ki prepozna ta piškotek. Piškotki so koristni, saj spletni strani omogočajo prepoznati uporabnikovo napravo, in imajo pri delovanju spletnih strani različno vlogo (shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani, npr. izbira jezika; pomoč pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov, npr. število obiskov, uporabniku zanimiva vsebina, itd.). S piškotki si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo in oceniti učinkovitost zasnove spletne strani.

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svoji spletni strani, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z našo rabo piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, so opisane spodaj:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje
Lastni piškotek ASP.NET_SessionId, ... Piškotke uporabljamo za ustrezen prikaz vsebine in normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani, vpis v spletne aplikacije). le za čas trajanja seje
Google _utma … _utmd Piškotke nastavi orodje Google Analytics. Omogoča pregled statistike spletnega mesta. do 2 leti

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Družba NUMERICA PARTNERJI družba za upravljanje d.o.o. za optimizacijo tržnega komuniciranja na svoji spletni strani uporablja programsko opremo Google Analytics. Google Analytics je spletno-analitična storitev podjetja Google Inc, ki uporablja piškotke za ocenjevanje vašega obiska spletne strani in njegovo analizo (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, problemi pri navigaciji). Podatki, pridobljeni preko piškotkov, so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Podatki se uporabljajo izključno za potrebe družbe NUMERICA PARTNERJI družba za upravljanje d.o.o. in se ne posredujejo tretjim osebam.
 

Izjava o varovanju zasebnosti in uporaba piškotkov na naši spletni strani

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov. Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas z obvestilom seznanimo z uporabo piškotkov in z možnostjo njihovega izklopa. Slednje storite s klikom na povezavo »Izklopi« na tej strani. Vašo odločitev bomo zapisali v piškotek:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje
Lastni cookie_choice Vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov. 1 leto

Nastavitev lahko kadarkoli spremenite.
 

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo računalnik ali mobilnik. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi, ali jih blokirate pri shranjevanju te informacije. To je običajno moč najti v "Možnosti menija", razdelku »Zasebnost« vašega brskalnika. Navodila je mogoče najti v "Help" meniju brskalnika, ki ga uporabljate, lahko pa obiščete www.allaboutcookies.org, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih. V primeru popolnega izklopa piškotkov morda katera izmed funkcionalnosti spletne strani ne bo delovala enako učinkovito.

Več informacij o piškotkih najdete tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.
To informacijo vam posredujemo za prikaz naše zavezanosti zakonodaji na področju ozaveščanja o uporabi piškotkov, tako da boste razumeli, kaj in kateri so piškotki, ki jih uporabljamo, in zakaj jih uporabljamo. Navedeno zagotavlja preglednost v povezavi s podatki, zbranimi o vas.
Upravljavec piškotkov je družba NUMERICA PARTNERJI družba za upravljanje d.o.o.
 

Poizvedbe in pritožbe

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pritožbo v zvezi s Politiko piškotkov ali pa vas zanima, kako uporabljamo osebne podatke, ki jih imamo o vas, nas pokličite na tel. št. 059 098 600 ali nam pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..